So er klárt at fara

Well, ikki heilt, men Ottar og eg noyðast undir øllum umstøðum at fara um 14:30 tíðina, um vit skulu hava góða tíð til flogfarið kl 17:30. Hetta verður so síðsti postur her áðrenn vit skriva av Rhodos – um vit kunnu skriva, tí tað tykist sum um at svimjararnir ið fóru mánadagin hava torført við at finna internet.

Annars uppdagaði eg nakað ógvuliga áhugavert í gjár, at tey í samband við svimjing á Rhodos krevja skrivliga umsókn frá teimum sum vilja taka myndir á svimjistevnuni (sí síðstu síðu her). Orsøkin er at tey vilja verja tey ungu frá ‘óhóskandi’ myndatøku, sum liður í teirra ‘Child Protection Policy’. So vit mugu væl bara søkja og vóna tað besta, til at fáa myndir á hesa síðuna.

Um einki hoyrist frá okkum yvirhøvur, so verða vit tó vónandi at síggja á SVF í leypi av næstu viku 🙂

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.