Kitajima ætlar sær at seta met í heyst

Japanska svimjisambandið lovar automatiska kvalifikatión til OL í Beijing 2008, um ein japanskur svimjari klárar at seta heimsmet á Japan Open International 2007, sum verður 21.-24. august í Narashino nær Tokyo. Kitajima ætlar at seta minst eitt, og stevnan verður yvirhøvur fylt við heimsstjørnum úr øðrum londum eisini.

Avstralska Libby Lenton ætlar sær at seta hatta heimsmetið í 100 frí, sum hon varð ‘snýtt’ fyri á stevnuni ‘Duel in the Pool’, beint eftir heimsmeistarastevnuna í vár. Heimsmeistarin í 400 frí hjá monnum, koreanski Park Tae-Hwan, kemur eisini til Japan, umframt suðurafrikanski Roland Schoeman, ukreinski Oleg Lisogor, polski Mateusz Sawrymowicz og bretski David Davies. Tilsamans 11 heimsmeistarar, umframt óivað nógv onnur góð eisini.

Lesið her á SwimNews.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.