Dåm ?

Vit eru nøkur foreldur, sum fara niður til Dåm í Ringe tann 16-17 juni við 4 gentum í bólki 2, eg sum foreldur ,havi fingi nakrar ferðir, at vita at støði er so høgt í Dåm kappingini ,at tað ikki skæl vera gott fyri hesar ungu dámur at fara hendan túrin, sjálv meini eg at tær eru so væl fyri at , tað er bara gott fyri tær at royna naka nýtt innan fyri svimjing, veit nakar um Dåm fra fjør av ella okkurt um tað…..:)

9 thoughts on “Dåm ?”

 1. Eg var ikki við sjálvur, men ivist tó ikki í at tað er gevandi. Svimjararnir hjá tykkum eru fult berættigaðir, um bara teir hava klárað kravtíðina, á sama hátt sum til FM. Kanska tey ikki vinna, men tey fáa eitt stórt upplivilsi. Og blóð upp á tonnina til komandi svimjiár.

 2. Tær eru spentar at sleppa at royna seg í Danmark, kravtíðirnar hava tær so at sigða klára onkur av teimun kann svimja 11 kappingar, so tær fara at royna seg….:)

 3. Tað skuldi ikki verði nakað ivamál um at DÅM er ein kapping ið gevur nógv ! Bæði fyri samanhald og úrslit !

  Havi verið við báðu ferð Føroyar hevur verið umboðað ! Sikken tveir góðir túrar vit hava haft !

   

  So tað er bara at fara !

 4. Tað verur snakka um at Alvi er bestur í tíð Danska kongaríkinum, nú vit fara til Dåm við okkara gentum í bólki 2, hevði tað veri stuttligt at vita a hvørjum støði tær liggja ,saman við teimun donsku børninum, veit nakar hvar vit kunne kanna tað?

   

   

 5.  Tær eru óðtrúliga væl fyri, eg vil meina ,sum tær svimja nú ,vera tær væl við í toppinum, kanska ikki medaljeplåss, men væl við allíka væl, innan fyri 10 yær bestu, eru tær eftur listanum, onkur hevði kanska rokki onkra medalju um tær svimja teirra besta, tað verur spennandi ??

 6. Stuttligt :)  óluva Jakobsen úr Reka svimur 200 m firvald 5 sek skjótari enn tann besta úr Danmark svimur, og Jonna Bjartalíð Thomsen er 1 sek betur í 200 rygg enn nr 1 úr Danmark svimur …

 7. DÅM hevur verið eitt stórt upplivilsi báar ferðir eg havi verið við. Samanhaldi hevur verið ótrúligt, og tað var ógvuliga gevandi uppá allar mátar :) 

  Støði er rættliga høgt, men ikki so høgt at Føroyingar ikki kunnu vera við í toppinum. Undanfarnu DÅM hava Føroyingar ligið til fleiri medaljupláss … bæði nr. 1,2 & 3 😉

  So tað er bara at koyra á :b !

  Heilsan Guðrun 😉

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.