3 thoughts on “Video frá SMS kappingini 14. og 15. september 2013”

  1. Allar upptøkurnar eru at finna á playlistanum omanfyri. Fyri at leita í listanum kann man á teldu trýsta “Playlist” ovast til vinstru í videoglugganum. Ongar upptøkur eru av 100 rygg hjá kvinnum.

    1. Hetta hevur so nógv at siga. Evaluering av teknikki, start, vending og o.ø.

      Eitt nú er tað sera sjónligt at síggja intensitetin (aggressiónina) hjá svimjarum tá ið tey svimja tað tey dáma best, og so tað tey ikki eru eins trygg við. Heilt víst eitt tól ið potentielt kann hjálpa nógv.

      1. Hvis man hoppar millum startirnar, so hoyrir man Dan Hjelm oftast siga “Taki støðu” við tónunum H og G. Men onkuntíð brúkar hann hægri ella lægri tónar. Spekuleri uppá um tað er, tá yvirdómarin dømir greinir hann dámar best 🙂

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.