Tour de France beinleiðis við hjartarútmu ferð og annað á google map

Eg veit væl at hetta hevur einki við svimjing at gera, men møguliga verður hetta framtíðin, hvis Pál fer at satsa meira uppá havsvimjing. Tour de France liðið hjá Brian Holm, Team HTC – Columbia, senda øll møgulig dátur beinleiðis á google maps. Vit síggja hjartarútmuna, kraftin (watt), kadansan (hvussu títt súkklarnir traðka) og hvussu skjótt teir súkkla og hvar teir eru staddir, alt beinleiðis á netinum. Størri kort sæst her.

One thought on “Tour de France beinleiðis við hjartarútmu ferð og annað á google map”

  1. Team HTC – Columbia brúka HTC Legend fartelefonir á súkklunum, ið senda dáta út á netið via Android 2.1 og google api til Google Map og My Tracks.

    “HTC worked closely with SRM, Google and High Road’s technical team to develop HTC Legend smartphones that operate with HTC Sense with Android™ 2.1. The smartphones will now collect real time racing and location information so it can then be transmitted wirelessly to Google’s servers. The phones will be running Google’s mobile application ‘My Tracks’, which reads the racing data directly from the SRM sensors on the bike. The data will then be available to users via API’s made available by Google.”

    Les meira á velonation.com

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.