One thought on “HM á Universalsports.com”

  1. Herfyri royndi Michael Phelps at svimja við strektum armi, men í morgun svam Phelps næstbestu innleiðandi tíð í 200 frí uppá gamla máta. Biedermann svam 30/100 sek skjótari. Bowman og Phelps siga báðir nú, at eksperimentið við at svimja við strektum armi eydnaðist ikki, og at eftirsum superdraktirnar eru á veg út, verður tann teknikkurin eisini órelevantur. Spurningurin er so, um Phelps klárar at basa Biedermann, sum hevur imponerað Phelps við at taka gamla metið hjá Thorpe í 400 frí í gjár.

    Phelps: “I still can’t believe Ian Thorpe’s record was broken … I thought that was the best record on the books. That was crazy to see that go”

    Venjarin Bowman er eisini imponeraður av Biedermann: “That guy’s really good”, meðan Biedermann sjálvur sigur undan kappingina í kvøld: “I don’t think it will be much of a duel”. Hvat tað so enn skal merkja.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.