Køge Open byrjar um eina løtu

Teir ungu svimjarnir eru nú á veg til Køge Svømmeland at kappast, havi eg frætt umvegis sms. Kappingarnar kunna fylgjast beinleiðis á livetiming.dk. Poula Ø. Mohr, Hildur á Fløtti, Astrid Foldarskarð, Birita Debes, Jónfríð Hansen, Jóhanna Egholm, Aimée Jacobsen, Eyðrið Hansen, Joan Kristina í Jákupsstovu og Bjørg Olsen svimja í kapping 3 (100 blandað). Tróndur Olsen, Kjartan Petersen og Jóhan Hermann Slættalíð luttaka í kapping 4 (100 blandað). Birita Debes, Jónfríð Hansen og Jóhanna Egholm skulla aftur í hylin í kapping 5 (200 rygg), meðan Tróndur Olsen luttekur í somu disiplin í kapping 6. At enda verða føroyingar við í einari 8 x 50 stafett.

One thought on “Køge Open byrjar um eina løtu”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.