DÅM og annað

Ja man kann ganga og bara vóna at Okkara spentu,ágrýtnu fittu ungu svimjararar aftur í ár sleppa til DÅM.
SSF sleppur bara alt ov lætt. Áttu vit ikki nakrar eldsálir í Føroyum sum brenna fyri svimjingini, so sluppu hesi einki. À sama hátt við Køge Open, har eru tað faktiskt somu persónar ið gera tað so at hetta ber til. Gott nokk hevur SSF stuðla við einari mini uphædd til DÅM.
Haldi bara at tað er í tøkum tíma at okkara ungu svimjarara verða prioterair. Tey venja 5 til 7 ferðir um vikuna, tey hava sínar kappingar at fara til í Føroyum, men SSF má hava skipaðar gularøtur til tey,annars missa vit tey.
Ja Rókur, nú er Petur Heðin sloppin fram at aftur, men saman við honum sum legði alt ungdómsarbeiðið á hyllina, og gjørdi sítt til at so nógv eru givin…vónandi verður hetta ein duo ið nógv gott spyrgst burturúr.
Vit eru so fá, so góðu venjarar og SSF geri tað so at øll sum svimja koma at trívast.
Tað er bara so í dag, at tað eru so nógv tilboð av øllum slag, ikki minst at tað eru so nógvar ítróttargreinar,so kapping er um børnini og tey ungu, tað er bara so. So kom on lat okkum bróta upp armar, øll sum vilja svimjingini nakað gott.

One thought on “DÅM og annað”

  1. Heilt erligt, so haldi eg ein av høvuðstrupulleikunum vera, at ov nógv dúva upp á at tey fáu skulu gera arbeiðið. Landsliðsvenjararnir hava næstan konsekvent fingið einar tvær-tríggjar uppgávur í senn, og brenna seg so av at teir illa kunnu vera tvey støð í senn.

    Kanska SSF skuldi bara sett ein ungdómsvenjara afturat hinum báðum? Til dømis Johan Martin ella Rúna, sum longu gera nógv fyri tey yngru.

    Út yvir at fingið fleiri kreftir til arbeiðið, so vildi tað eisini givið tann velduga fyrimun, at SSF tá svart upp á hvítt kundu prógvað at tey veruliga raðfesta ungdómsarbeiði høgt.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.