Áheitan til øll sum svimja

Her er ein herd áheitan frá Dansk Svømmeunion til foreldur at børnum í svimjiskúla, sum eg haldi at vit tað sama kunnu lata vera galdandi fyri øll sum svimja (!):

Vi har i dag været i kontakt med Sundhedsstyrelsen (11. marts) og modtaget denne rådgivning. Som situationen er p.t. er der ikke med udgangspunkt i myndighedernes udmeldinger grund til at aflyse undervisning i svømmeskolen, derimod skærper vi vores appel til alle forældre til børn i svømmeskolen om at holde børnene hjemme, hvis der er den mindste usikkerhed omkring, hvorvidt børnene er sunde og raske.

Er du forælder til et barn i svømmeskolen, er budskabet klart: hold et ekstra vågent øje med dit barn før du sender det til svømning. Derved mindsker vi risikoen for, at en smitte kan brede sig blandt alle de, der møder op til undervisning og de, der skal forestå undervisningen.

I svømmeskolerne er vores dedikerede trænere særligt udsatte, idet de har tæt fysisk kontakt med børnene i bassinet over længere tid. Vi skal passe godt på disse trænere og ikke udsætte dem for særlige risici i form af smitte fra svømmeskolens børn.

På samme vis skal også svømmehalspersonale og ansatte i klubberne være agtpågivende og blive hjemme, hvis de føler sig utilpas eller har kendskab til, at de potentielt kan være smittebærere.

Dansk Svømmeunion

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.