Danska svimjisambandið váttar at NTC-venjararnir eru givnir

Sambært tíðindaskrivi sent út júst nú:

På trods af flotte sportslige resultater har der igennem den seneste tid været en dialog mellem Dansk Svømmeunions ledelse og NTC cheftræner Martin Truijens. Her er det blevet klart, at Dansk Svømmeunion og Martin Truijens ikke har det samme syn på rammerne for eliteidræt i Danmark:

– Martin Truijens og Mads Bjørn Hansen har uden tvivl været med til at skabe flotte resultater for vores bedste svømmere. Men vi ser på nogle punkter forskelligt på, hvordan vores træningsmiljø på NTC skal fungere. Det har fået Martin til at opsige sin stilling. I forlængelse heraf har NTC træner Mads Bjørn Hansen også valgt at opsige sin stilling. Vi er sammen henover den seneste uge nået til den konklusion, at det for alle parter er bedst at indstille samarbejdet nu, siger direktør i Dansk Svømmeunion, Pia Holmen. Hun suppleres af sportschef Lars Green Bach:

– Selvom timingen for beslutningen så tæt på VM i Sydkorea ikke er ideel, er det ikke en mulighed at fortsætte med et set-up, hvor vi er uenige om, hvordan et træningsmiljø skal fungere. Samtidig er vi sikre på, at det på den lange bane er det rigtige at skifte set-up på vores Nationale Træningscenter nu. Vi vil gerne takke Martin og Mads for en kæmpe indsats og ønsker dem alt muligt held og lykke fremover, slutter Lars Green Bach.

Dansk Svømmeunion arbejder allerede sammen med Team Danmark på, hvordan det nye set-up på NTC skal være. Så snart det nye set-up er på plads, vil dette blive offentliggjort.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.