Magnus Jákupsson og Andreas Schiellerup báðir dansk met og DM-gull í 50 rygg

Kappingin millum Magnus Jákupsson og danska Andreas Schiellerup bleiv akkurát so spennandi sum væntað, tá ið teir nú fyri løtu síðani svumu finalu í 50 metra ryggsvimjing, á donsku meistarastevnuni á stuttgeil. Báðir svumu bestu tíð 24.21 sekund, sum merkir at báðir blivu danskir meistarar í greinini, og at báðir nú standa fyri at eiga danska metið í 50 metra ryggsvimjing. Tað var annars Andreas sum átti danska metið, á 24.35 frá EM í Szczecin í 2011. Sí úrslitalistan her.

DKM2013-Magnus-Andreas-50rygg-guld

(Andreas og Schiellerup aftaná 50 rygg. Jákup Jacobsen eigur myndina)

Jákup Jacobsen tók eisini finaluna upp á video:

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.