Børn læra betri um tey ikki skulu sita still í skúlanum

Norðurlendskir granskarar staðfestu á eini ‘konsensuskonferensu’ í 2011, at børn læra betri um tey eru likamliga virkin. Ja faktiskt vit øll, líkamikið aldur. Hartil metir serfrøðin at tað verður meira og meira neyðugt at aktivera børn eisini í sjálvari undirvísingini, til at mótvirka gongdini at tey verða minni og minni virkin. Ein verkætlan er tí til dømis Let Dig hjá Kolding Kommune og øðrum, har tey millum annað hava mennt ein áhugavert iMo Learn innbúgv til skúlan, sum kann brúkast sum stól og borð og kastiamboð og annað, við møguleika at gera tað interaktivt við hjálp av einum iPad. Sera áhugavert, les til dømis amerikanska All Michigan.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.