Aksenova fallin væl til í Vági

Suðurrás hevur tosað við russisku Anastasiu Aksenova, sum hevur vant í Vági nú í skjótt 14 dagar, og eisini kappast ímóti føroyum á BankNordik-stevnuni seinasta leygardag. Hon sigur at har er gott og spennandi at vera, á kortinum kanska eitt sindur langt heiman í frá, men tó ikki verri enn at tað plagdi at taka familju hennara líka langa tíð at ferðast til hennara í Russlandi, sum tað nú tekur henni at ferðast heim. Og hon er altso komin her orsaka av venjaranum:

“Tað er rætt, at tað eru øgiliga nógvir elite-svimjarar í Russlandi, men tað eru ikki so nógvir venjarar, sum arbeiða við nýggjum venjingarháttum, eins og t.d. Jón Bjarnason ger, sigur Nastya. Eg havi vant á leið sama hátt seinastu 6 árini og hevði tørv á at koma víðari og royna nakað nýtt, soleiðis at eg kann menna meg enn meira sum svimjari, og hetta er tað, sum Jón kann hjálpa mær við”

Les meira her á Suðurrás

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.