Magnus 55.03 og føroyskt met í 100 rygg

Magnus Jákupsson megnaði í 4×100 blandað stafettini hjá VAT í kvøld at svimja fyrstu 100 metrararnar rygg uppá 55.03 sekund, sum er nøjagtiga tríggir tíggjundapartar skjótari enn hansara føroyska met og juniormet á 55.33 frá Sain-Dizier nú 20. november. Imponerandi svomið, og seniorgull á donsku meistarastevnuni til unga havnarmannin, sum fyrsta álit í teirra síðstu stafett.

Magnus hevur við hesum sett 2 føroysk met og 5 juniormet á hesi stevnu, umframt tey 3 føroysku metini og juniormetini sum hann setti í Fraklandi farna vikuskifti. Hann hevur vunnið í øllum førum 1 seniorgull, 1 juniorgull, 6 juniorsilvur og 2 juniorbronsu, umframt 2 bronsuheiðursmerki har suðuri í Saint-Dizier. NJM verður spennandi, nú um góðar 2 vikur.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.