Týskur methavari sera fegin um at svimja upp ímóti Páli

Hetta er heilt surrealistiskt, at síggja hvussu ein týsk svimjistjørna leggur mynd út av sær og Páli á Facebook, og reypar av at svimja upp ímóti føroyinginum. Yannick Lebherz eigur týska metið í 400 blandað, sum er 4:05.08 frá EM í Eindhoven í 2010. Nú um vikuskifti kappaðust hann og Pál á “Postdamer Kurzbahnmeisterschaften”, og lýsir hann har hæddarpunktið at vera tá ið hann í 400 frí svam líka skjótt sum Pál, 3:50.62. Pál var sum kunnugt mitt í harðari venjing, har ‘Hoffie’ hevði sett hann at svimja 100 + 200 + 400 + 1500 + 400 blandað, við venjing inn í millum, og har Pál vann alt uttan 200 frí.

“Das Highlight war mit Sicherheit der geteilte erste Platz mit Pal Joensen über 400m Freistil. Ein echt spannendes und amüsantes Rennen, das wir in 3:50,62 beendeten.”

One thought on “Týskur methavari sera fegin um at svimja upp ímóti Páli”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.