SVØM og Team Danmark bakka upp um Wildeboer

Sporten.dk skrivar nú, at hóast Paulus Wildeboer ‘svimur ímóti streyminum’ í løtuni, so fær hann fullan stuðul frá bæði Dansk Svømmeunion og Team Danmark. Team Danmark stuðlar danskari svimjing fíggjarliga við 6.3 milliónum krónum um árið, sum stjórin har Michael Andersen heldur vera gott givið út:

“Jeg synes, Dansk Svømmeunion de seneste fire-fem år har gennemgået en rivende udvikling. Det er der mange årsager til, både klubber, forbund og svømmerne selv. De deler succesen. Som jeg ser det, så har det på alle punkter været en god udvikling.”

Um rokið her í seinastuni sigur Michael Andersen:

“Team Danmark er løbende blevet orienteret af den sportslige og politiske ledelse. Det er vi tilfredse med. Det er et internt anliggende i svømmeunionen, men det foregår via en god dialog, og det er, hvad vi hæfter os ved.”

Dansk Svømmeunion stuðlar eisini fult út, sambært sportchef Lars Sørensen;

“Vi holder fast i kommentaren angående mail-sagen. Men ellers står vi last og brast med landstræneren i forhold til hans perspektiv for dansk svømning. Han står for at sætte overliggeren højt, og det synes vi er fuldstændig rigtigt.”

Wildeboer veit av hesum, men saknar enn uppbakning frá feløgunum:

“Jeg ved, at jeg har opbakning fra Team Danmark og svømmeunionen. Men for at få succes, har jeg brug for støtte fra klubberne også. Klubberne og jeg har brug for hinanden for at opnå målet: At lave et godt OL til Danmark.”

Fyrrverandi landsliðssvimjararnir sum herfyri skrivaðu kritiskt um Dansk Svømmeunion, siga at tað er skipanin heldur enn Wildeboer sum tað er galið við. Her Johan Peen:

“Jeg har ikke noget imod Paulus som person. Man kan ikke diskutere hans kompetencer som træner. Vores indlæg er ikke rettet mod ham, men mod den måde, landstrænerfunktionen er struktureret på.”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.