Cecilia nýtt juniormet í 400 frí

CIMG3338Cecilia Eysturdal úr Ægir setti í morgun nýtt føroyskt juniormet í 400 metra frísvimjing, á Norðurlendsku Meistarastevnuni fyri Ung, sum er í Drammen í hesum døgum. Tíðin hjá henni var 4:41.07, har juniormetið hjá Moniku Biskopstø eisini úr Ægir var 4:41.81, frá Reykjavík International Games í januar 2010.

One thought on “Cecilia nýtt juniormet í 400 frí”

  1. 800m gav ikki nógvar vónir til 400m, men tað er ein sera umráðandi styrki at hava ikki at dvala við fortíðina.

    Ein venjingarlega á langbana upp til hesa kapping, ella ein heilt onnur prioritering frá SSF og feløgnum til okra bestu árgangssvimjarar, og Cecilia var komin heim við gull í 800m, og mininum silvur í 400m. Og onkur annar óiva við heiðursmerki eisini. Okur vóru tey einastu sum ikki høvdu 7-14 dagar venjingarlegu í 50m hyli við í bagaguni til kappingina. At okur so enn kláraðu tað gott til tíðir, vísir sjálvandi hvørjir kvalitetir hesu ungu hava, men har skal nakað eyðka til um okur vilja klára okon á ovastu rók.

    Um ikki annað, so sær ein nú at tað ber til eitt strekki av vegnum. Lat okon saman taka tað seinasta petti við næstu ferð.

Ger viðmerking