Danir leggja til merkis landsdystin millum Føroyar og Ísland

Danski parturin av simma.nu skrivar her

Færøerne vs. Island Dual Meet

På hjemmebanen i Torshavn udfordrer de færøske svømmere de islandske lørdag den 28. november kl. 16.00 – 18.00 (Dansk tid 17.00 – 19.00).

Mødet bliver transmitteret af Færøernes fjernsyn og streames på nettet.

Måske var det også en vej at gå i det sydlige Skandinavien?

Hvad med et dual meet i Malmø eller København mellem Danmark og Sverige?
Ideen er til fri afbenyttelse….

Se livetiming her – Livestreaming her


Teir hava eisini fingið danska venjaran Mads Claussen um koma við sínari meting um kappingina, sum venjari í Íslandi, ið forrestin eisini var í Føroyum og vandi SuSvim uppundir Oyggjaleikir í summar (tá ið Pál og Jón vóru á venjingarlegu í Calella):

Duel in the pool set med mine öjne:

Da stævnet er lagt lige för NJM og EKM tager ingen svömmere som er udtaget til disse stævner med og Island stiller derfor ikke i stærkeste opstilling.

Vores klart stærkeste kort er Jakob Johan Sveinsson som præsterede verdensklasse tiderne 2.07.7 og 58.9 I brystsvömning til islandske mesterskaber sidste weekend.

Til gengæld er det min klare fornemmelse at de svömmere som tager afsted er topmotiverede. Mange af de svömmere som er i gruppen har tidligere været på årgangslandshold men er nu ikke med længere. Jeg tror dette stævne vil give dem et stort löft. Jeg så I hvert fald mange glade og overraskede ansigter da holdet blev udnævnt söndag aften.

Jeg har en klar forventning om at se et islandsk hold som er 100% frisk på opgaven og de færöske svömmere skal svömme stærkt hvis de vil have en chance for at vinde!

Les www.simma.nu

Ger viðmerking