Århus Svømmestadion telur longdirnar fyri teg

Í Århus Svømmestadion kanst tú nú heinta eina serliga telduflís við billett-lúkuna, ið síðani síðani skrásetur hvussu langt og skjótt tú svimur, og hvussu nógv tú heldur pausu. Tú festir flísina til økilin, og kann síðani síggja leypandi á einum stórskíggja í høllini, hvussu langt tú hevur svomið, hvussu nógvar tíð tú hevur brúkt um svimjingina tilsamans, hvør meðalferðin var, og hvussu splitt-tíðin var fyri síðstu 100 metrar. Og eftir venjingina kanst tú enntá heinta eina útskrift av øllum við billett-lúkuna, ella taka tíni dáta heim við at eftirkanna nærri á egnari teldu. Århus Svømmestadion er fyrsta høll í Norðurlondum sum fær eina slíka skrásetingarskipan, við tí tey kalla “AMB” telduflís. Les jp.dk

5 thoughts on “Århus Svømmestadion telur longdirnar fyri teg”

  1. Ultimate Sport Service skrivar her á sínari heimasíðu:

    Systemet fungerer ved, at 2 ledninger lægges ud i start-/målområdet og ved eventuelle mellemtider. Når AMB-chippen passerer hen over ledningerne sender chippen sit unikke ID til en modtagerenhed.

    Tað skal vera ógvuliga presist, og battaríið skal kunna halda í 6-8 ár ella til 100.000 avlesingar.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.