Phelps meldað frá 100 frí, Hoff slettis ikki við

Michael Phelps vaknaði við hald í nakkanum hósdag morgunin, men kláraði tó at seta heimsmet í 100 firvald um kvøldið. Men tað var allíkavæl so mikið ringt, at hann nú meldaði frá 100 frí, og tí bara fer at svimja 200 frí, 100 firvald og 200 firvald, á heimsmeistarastevnuna í Rom, umframt sikkurt liðsvimjingar eisini.

Katie Hoff, sum fyri stuttum var hildin at verða kvinnuliga útgávan av Phelps, og sum nú venur hjá sama venjara, kláraði ikki at kvalifisera seg til heimsmeistarastevnuna yvirhøvur, nú hon bleiv nr 6 í 400 frí, nr 8 í 200 frí, fyri síðani at melda frá í 100 og 800 frí. Hon hevur skift venjara og teknikk, seinasta árið, men er inntil víðari bara blivin spakuligari av tí, og kallar tí hetta árið fyri “the hardest year of my life”.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.