Talentlandslið úttikið til Reykjavik International 2008

Talentlandsliðslega hevur verið í Klaksvík í vikuskiftinum, og í hesum sambandi tóku teir báðir venjararnir, Rúni Gaardbo og Johan Martin Poulsen, út fylgjandi svimjarar, at fara fyri Svimjisamband Føroya til Reykjavik International 2008 í januar:

  • Frá HS: Bjørg Seloy, Dagmar M. Winther og Magnus Jákupsson
  • Frá Ægir: Monika Biskopstø, Cecilia Eysturdal og Bjarni M. Petersen
  • Frá FS: Hildur á Fløtti og Poula Ø. Mohr
  • Frá FLOT: Astrið Foldarskarð og Birita Debes
  • Frá SuSvim: Katarina S. Lamhauge, Jón Hofgaard og Helena Sævarsdóttir

Talentlandslidsvenjing des 2008_0075

(Talentlandsliðið 2008. Á myndini vænta Hildur á Fløtti og Helena Sævarsdóttir, ið sum kunnugt eru til NJM í Södertälje í løtuni)

Svimjararnir eru tiknir út eftir ávisum krøvum, um at hava klárað eitt ávíst FINA stigatal í heyst, og at hava verið røsk í venjing. Gløggi lesarin uppdagar kanska at alt EM landsliðið væntar á listanum; men tað er netupp við vilja: Hetta er eitt tilboð til teir lovandi svimjarar sum annars ikki hava fingið tilboð, seinastu tíðina.

Ger viðmerking