Heimasíðan dagførd

Og fyri at siga tað akkurát sum tað er, so eri eg (Rókur) ikki 100% vísur í at tað gekk heilt væl, enn. Trúgvu gestirnir síggja onkran mun uppi í høgra horni beint nú, sum eg má royna at rætta uppá, og so má man líkasum royna alt hitt eisini. Og fráboðanir í telduposti rigga slettis ikki, av tí at tað mótulið ikki finst til hesa útgávu. Men hvat, heimasíðan koyrir enn 🙂

4 thoughts on “Heimasíðan dagførd”

  1. Har er okkurt ordiliga undarligt, við at núverandi brúkarar nú sleppa at stovna ‘bókasíður’ og ‘síður’, sum ikki er ætlanin. Faktiskt er bóka-mótulið eitt mótul sum eg slettis ikki havi aktiverað enn. Vinarliga ikki stovna sovorðnar síður, til at eg havi fingið loyst hetta her.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.